Om oss

AKT Trading AS ble etablert i 2006 og holder til sentralt på Østlandet . Virksomheten begynte i det små med noen lokale kunder som ønsket at vi skulle ta inn biler fra utlandet etter spesielle ønsker. Dette har utviklet seg til å bli et høyt volum og tilbud om flere tjenester. Bilene er som oftest 1-5 år gamle og kommer fra leasingfirmaer i Norge og Europa som vi har handlet med i mange år. De siste årene har salget dreid seg mer over på varebiler fra norske leasingfirmaer. I 2016 begynte vi også med salg av bobiler.

henning andersenInnehaveren av AKT Trading AS er utdannet ingeniør med lang erfaring med biler og andre tekniske installasjoner. Dette innebærer at du får gode råd om bilkjøp og svar på tekniske spørsmål du måtte ha i kjøps-prosessen. Det har bestandig vært viktig for AKT Trading å fremstå som et ryddig firma hvor kunden føler man prater med en seriøs aktør som følger lover og regler.  Kravene til å drive med salg av bruktbiler og bobiler er de siste årene innskjerpet. Bl.a. kreves det vandelsattest fra politiet for å få bevilling. AKT Trading har slik bevilling.

Bilene er nøye kontrollert og kjøpt gjennom vårt gode kontaktnett som er bygget opp over mange år. Lave kostnader gir lave priser til deg som kunde.  AKT Trading har samarbeid med flere verksteder hvis det er behov for montering av utstyr, eller garantireparasjoner. Vi har også egen service-person som gjør enkle reparasjoner. Vi er stolt av at selskapet har høyeste kredittverdighet hos Dun & Bradstreet. Dette betyr for deg som kunde at du handler med et seriøst og solid selskap.

Ansatte:


Henning Andersen, daglig leder – tlf 93 28 37 40
henning@akt-trading.no